A Dragon Race különítménye meghódította a Mad Man Race-t

Egy hete még Nyáregyházán dagonyáztunk, most ugyanezt tettük Dombrádon. Hagyományteremtő szándékkal indították el az ötletgazdák a Mad Man Race elnevezésű terepakadályfutó versenyt.
A Dragon Race csapata természetesen most is nagy létszámban vett részt a megmérettetésen. Az anyacég Baktalórántházára kihelyezett leányvállalatának motorja, Szögyi tanár úr tizenkét fős armadával indult harcba, hogy meghódítsa a Tisza parti város sportszerető közönségét. A cél nemcsak ennyi volt, az elismerés közel sem elegendő egy modernkori gladiátornak. A hadvezér víziója szerint a Sárkányok zászlaját Dombrád legmagasabb pontján kell látnunk lobogni, és kivívni a dobogóról letaszított all round sprotsmen társaink csodálatát.

A haditerv kisebb-nagyobb csúsztatásokkal sikeresnek mondható. Elégedetlenségre adhat okot a mi kis Minarik Edénknek, hogy csak egy esetben fordult elő, hogy a dobogó mindhárom fokán Dragon Race-s versenyző állt. Van még hova fejlődni, de azon van minden csapattag, hogy ne okozzon csalódást a főnöknek.
Ideje aprópénze váltani az elért eredményeket. Az átláthatóság kedvéért haladjunk korosztályonként, kezdve a legfiatalabbaktól.

A 14 éves kor alatti fiúk csatáját Szögyényi Szabolcs nyerte.

A 14-24 éves korú fiatalemberek korcsoportjában a Dragon csapata kibérelte a dobogót és még a következő két helyet is.
Győzött Gajdos Kristóf, mögötte a kis Pazonyi végzett, harmadik pedig Kiss Roland Krisztián.
Horváth Alex Dávid és Szögyényi Ádám végzett a negyedik és ötödik helyen.

Ugyanez a korosztály, csak a hölgyek esetében Bakos Szabina a 13., Tóth Nóra a 14., és Németh Rita a 15. helyen végzett.

A 36-46 éves urak között a Szögyényi-brothers feszíthetett a dobogón: Gábor az első, Zsolt a harmadik fokán.
A 47 plusszos aggastyánok között az öreg Pazonyi már megint a 12. helyre vonszolta be magát. A legjobb helyezés, gondoljuk csak végig: 12 hónapból áll az év, 12 apostola volt Jézusnak, 12 hüvelyk egy láb, 12 csillag látható Európa zászlaján, 12 esküdt van az amerikai bíróságokon, 12 tengerész kísérte Odüsszeuszt tengeri vándorlásában, 12 törzsből áll Izrael népe a Bibliában, 12 állatövi jegy létezik az asztrológiában és 12 görög főisten lakott az Olümposzon. Tartsd meg mindig a tizenkettőt, öreg harcos!

Az abszolút sorrendről is említést kell tennem, mert Szögyi tanár úr 1 másodperccel szorult a második helyre. Azt hiszem álmatlan éjszakája volt! A többiek helyezése a totális hierarchiában a következő: Gajdos Kristóf 5., ifj. Pazonyi György 8., Kiss Roland Krisztián 9., Szögyényi Zsolt 13., Horváth Alex Dávid 15., Szögyényi Ádám 17., Pazonyi György 84., Bakos Szabina 172., Tóth Nóra 173. és Németh Rita 174.


Gratulálunk egyesületünk tagjainak kitűnő teljesítményéhez!
Találkozunk a Dragon Race augusztus 16-ai versenyén!

 
 

Támogatók

Facebook

Térkép

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház